onsdag 12 september 2012

Uthyres: Kulturlägenhet i Spezzano Albanese








Entrén till kulturlägenheten.
Spezzano Albanese är en trevlig kalabresisk by. Här finns cirka 7 000 invånare och tempot är lugnt. Trots sin litenhet finns ett gott utbud av trattorior, pizzerior och kaféer som serverar lokala läckerheter. Kulturlägenheten är belägen i de gamla kvarteren mitt i stadens centrum. Det här boendet passar dig som vill slutföra projektet eller dem som vill ha en unik semesterupplevelse.

Fakta om kulturlägenheten i Spezzano Albanese:

Lägenheten ligger i bottenplan av ett tvåvåningshus. Lägenheten är i väldigt gott skick då den renoverades interiört år 2006. Dock är alla äldre exteriörer är bevarade.

Vardagsrummet med bokhyllor och öppen spis.


Antal rum: Två rum och kök.
Sovrum: En säng finns i sovrummet. Vid behov kan upp till två extra provisoriska sovplatser ordnas utan extra kostnad.

Sovrummet

Vardagsrum: Vardagsrummet är långsmalt med bokhyllor, soffgrupp, TV och öppen spis.
Badrum: Ett badrum med varmvattendusch, toalett och bidé.

Köket med kyl, frys, gasspis, ugn, mikrovågsugn och fontänkran med färskt dricksvatten.

Kök: Fullt utrustat kök med gasspis. Det finns även en fontänkran med färskt dricksvatten som fungerar under förmiddagarna. Bord med plats för fyra personer finns även i köket.

Toalett med dusch, tvättmaskin och bidé.

Parkering: Det finns plats att ställa bilen precis utanför huset. Dock bör det vara en liten, lättmanövrerad bil för att kunna ta sig fram i de trånga gränderna.
Övrigt: De allra flesta mobiltelefonoperatörer har ingen täckning inne i kulturlägenheten. Men utanför brukar det fungera.




Grannen ovanför kulturlägenheten låter tvätten torka.

Uthyrningspriser:
Weekend (fredag em - söndag fm): 1 500 kronor
Vecka: 2 500 kronor
Månad: 6 000 kronor
Dessutom tillkommer 300 kronor i avgift för slutstädning samt lakan och handdukar till alla gäster.

Är du intresserad av att hyra? Titta i kalendern genom att klicka här för att se vilka veckor som är lediga. Skicka sedan ett mejl till semestraikalabrien@gmail.com och tala om vilka datum du är intresserad av. Vill du exempelvis hyra i en vecka men ej den klassiska kalenderveckan (söndag till söndag) så mejla ditt önskemål till semestraikalabrien@gmail.com så gör vi vårt yttersta för att möta ditt önskemål. Vi tillämpar ett uthyrningsavtal som vi skickar till dig innan så att du i lugn och ro kan gå igenom villkoren. Och har du några frågor så tveka inte att ställa dem. Vi ska göra vårt bästa för att svara så snabbt vi kan.

För tips om hur du tar dig till och från Spezzano Albanese, läs detta inlägg.

Efter din vistelse är vi väldigt tacksamma om du vill tala om vad du tyckte. Helst som en kommentar här på hemsidan. Eller att du delar med dig av dina egna bästa tips. vill du ha hjälp med att publicera text och bild, mejla till oss så publicerar vi. Tack på förhand.

Sovrummet

Toaletten

Många fina detaljer finns bevarade
I gränderna utanför kulturlägenheten.
Gränden utanför kulturlägenheten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar